FAQ | Veelgestelde vragen

Algemeen

Hoe kan ik materialen bestellen bij JV Rental?

Vraag een offerte aan bij ons via de website, telefonisch of per e-mail. Als u via de website een offerte aanvraagt heeft u binnen 24 uur reactie.

Wanneer kan ik materialen huren bij JV Rental?

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons materialen huren. Dit kan zijn voor een (tuin)feestje thuis of juist grote(re) evenementen. Ook voor verbouwingen / bouwprojecten kunnen we materialen leveren, zoals tijdelijke sanitaire voorzieningen.

Levering

Zijn de prijzen op de website inclusief transport?

Nee, de prijzen op de website zijn exclusief transport. Als u bij het aanvragen van een offerte het afleveradres doorgeeft kunnen we meteen een totaalprijs maken inclusief transport.

Moet ik thuis zijn bij levering?

Dit hoeft niet altijd en is afhankelijk van de materialen die u bij ons besteld heeft. JV Rental zal hierover met u afspraken maken bij bestelling van de materialen.

Kan ik de materialen ook zelf afhalen?

Nee, dit is niet mogelijk.

Verzorgen jullie ook de op- en afbouw?

Het is mogelijk dat JV Rental ook de op- en afbouw verzorgt. Dit is afhankelijk van wat uw wensen zijn en welke materialen u bij ons besteld heeft. Vraag naar de mogelijkheden als u een offerte bij ons aanvraagt.

Sanitair

Waar vind ik antwoord op mijn vragen over het huren van (tijdelijke) toiletten / plaszuilen?

Kijk eens bij de veelgestelde vragen op onze website van Toiletbox. Heeft u toch nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Toiletbox

Staat het antwoord wat u zocht hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.