ARBO

Zonder toilet kan niet gewerkt worden! Een Toiletbox is volgens de Arbo-wet voor werknemers in de bouw verplicht. Bovendien kunnen deze toiletten, omdat er geen rioolaansluiting noodzakelijk is, overal worden geplaatst. Elk bedrijf moet minstens één toilet hebben. Of u nu op een vaste locatie werkt of niet. Daarom zijn er naast normale wc´s ook verplaatsbare toiletten.

Wat moet?

Heeft u 10 werknemers of meer? Zorg dan dat er voor iedere 15 werknemers van hetzelfde geslacht minstens één toilet is. Er moet dus een mannen- en vrouwentoilet zijn. Het mannentoilet mag ook uit urinoirs bestaan zolang er maar één toilet voor iedere 25 mannen of minder is.

Heeft u minder dan tien werknemers? Dan hoeft u slechts één toilet in uw bedrijf te hebben. In de nabijheid van de toiletten moeten altijd genoeg wasbakken zijn met stromend water. Bij samenwerkende bedrijven is de hoofdaannemer verantwoordelijk voor deze voorzieningen.

Wat mag?

Heeft u een tijdelijke wc nodig? Bijvoorbeeld op een bouwplaats? Dan zijn er verplaatsbare toiletten die u kunt huren. Er is daarbij ook een oplossing voor de wasbak, namelijk units aangesloten op watertanks.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Omdat er geen rioolaansluiting nodig is kunnen onze toiletboxen bijna overal worden geplaatst.