Over ons

JV Rental is opgebouwd vanuit jarenlange ervaring in de evenementensector en particuliere verhuur. Door deze jarenlange ervaring is JV Rental voor u een betrouwbare partner in de verhuur.

Onze werkwijze
Bij JV Rental kunt u terecht voor allerlei benodigdheden voor uw feest (particulier/zakelijk) of evenement. Denk dan aan bartafels, barkrukken, flessenkoelingen, diepvrieskisten, toiletboxen, plaszuilen, verwarming, etc.
Onderdeel van JV Rental is Toiletbox, neem gerust ook eens een kijkje op onze website.

Bekijk Toiletbox

JV Rental reageert op werkdagen altijd binnen 24 uur op een offerte en probeert daarmee snel bij u helder te krijgen wat uw wensen zijn voor het evenement / feest. Zo kunt u al in korte tijd in beeld hebben wat de mogelijkheden zijn en wat JV Rental daarin voor u kan betekenen.

Mail ons

Waarom kiezen voor JV Rental?

Service

JV Rental heeft als doel om het servicelevel altijd op een hoog niveau te hebben en houden. Communicatie met u als klant is daarbij één van de belangrijkste punten.

Flexibiliteit

JV Rental luistert naar de wensen van u als klant. Wij denken in oplossingen en zijn flexibel als het gaat om afspraken maken, plannen en leveren. Alles in goed overleg.

Kwaliteit

JV Rental vindt kwaliteit erg belangrijk.
Kwaliteit van producten, maar ook kwaliteit van service, levering en het nakomen van afspraken.
Alles om het feest of evenement van u naar wens te organiseren.

Snelheid

JV Rental reageert op werkdagen altijd binnen 24 uur op een offerteaanvraag.
Ook telefonisch en per e-mail is JV Rental goed bereikbaar.